‘’WIJ ROLLEN NOOIT VOORUIT DUS UW SUSHI IS ALTIJD VERS!’’


Sushi Zeeland telt op dit moment 1 sushi chef met jaren ervaring in de sushi wereld. De huidige sushi chef is … jaar geleden gestart in de sushi keuken en heeft ondertussen al ontelbaar veel sushirollen bereidt. Afgelopen zomer werd het tijd om een tijdperk af te sluiten en de stap te nemen om een eigen sushi onderneming te starten. De keuze is gevallen om het bedrijf te vestigen in Yerseke en via deze weg willen wij zoveel mogelijk mensen in de directe omgeving laten genieten van de lekkerste sushi.

Momenteel zijn wij voornamelijk in de weekenden geopend van zaterdag tot en met zondag. De openingstijden kunnen per weekend wat afwijken, maar wij doen ons uiterste best om u minimaal 3 dagen per week van verse sushi te kunnen voorzien.

Naast onze standaard menukaart proberen wij ook mee te denken met de mensen die een allergie hebben of over een andere (dieet)wens beschikken. U als klant staat voorop en daarom doen wij er alles aan om een oplossing te vinden naar aanleiding van uw wensen. Last minute bestellingen is bij ons ook mogelijk alleen is de kans dan aanwezig dat u even op uw bestelling dient te wachten.

Het sterkste punt van ons bedrijf is dat wij de sushi zo vers mogelijk proberen te maken. Plaatst u een bestelling voor 5 uur, dan beginnen wij op z’n vroegst om kwart voor 5 met het klaarmaken van uw sushi. Het kan soms zijn dat u dan even moet wachten op uw bestelling, maar dit komt ten goede aan de kwaliteit van de sushi.

Wij hopen u binnenkort een keer van sushi te mogen voorzien.

Team Sushi-Zeeland

Eet Smakelijk